Poznaj naszą szkołę lepiej
"Bogactwo i sławę zdobywa się usilną pracą. Nie dość jest wiedzieć - trzeba starać się swą wiedzę zużytkować. Nie dość chcieć - trzeba czynić".
W trakcie nauki zdobędziesz kompetencje zawodowe do pracy na stanowisku kucharza oraz do profesjonalnej organizacji żywienia i usług gastronomicznych.
W trakcie nauki zdobędziesz kompetencje zawodowe do pracy polegającej na fachowej i kompleksowej obsłudze gościa hotelowego w różnych rodzajach i kategoriach bazy noclegowej
W tym zawodzie zdobędziesz umiejętności wykorzystania nowoczesnych technologii, obsługi programów komputerowych, służących organizacji oraz sprzedaży usług turystycznych.
W tym zawodzie zdobędziesz umiejętności przyrządzania różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, a nawet ciast i deserów. Cukiernik zajmuje się wyrobem produktów cukierniczych: ciast, ciasteczek, deserów, tortów, wyrobów czekoladowych, pieczywa cukierniczego, elementów dekoracyjnych lub lodów.
Więcej informacji uzyskasz klikając poniżej.